A legtöbbet kereső Youtube-sztár idén egy 7 éves gyerek, aki játékokról beszél

INTERNET
2018 december 04., 12:32
comments 110

Közzétették a legjobban kereső youtuberek toplistáját, ezen főleg fiatal férfiak szerepelnek. Az első helyen a Ryan ToysReview csatorna végzett, ezen tényleg olyan videók vannak melyekben egy 7 éves gyerek játékokat tesztelget. Ryan szereti a legót, a vonatokat és a kocsikat, és az ezekről alkotott véleménye 17 millió követőt érdekel. Idén 22 millió dollárt keresett, saját termékei a Walmart polcain is kaphatók. A lista végén, a tizedik helyen Logan Paul található, akire emlékezhet a Youtube-szcénát túl szorosan nem figyelő olvasó is: ő volt az az arc, akitől idén év elején megvonta a reklámpénzeket a Youtube, mert az év elején Japán egyik, öngyilkosok által frekventált erdőjében járt és forgatott, felvételein holttesteket mutogatva. A botrányhős, akire az utókor nem a hasznos információk terjesztése miatt fog emlékezni, 2018-ban 14 és fél millió dollárral lett gazdagabb. A listán szerepel még több gamer és egy sminkművész is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.