A legtöbbet kereső Youtube-sztár idén egy 7 éves gyerek, aki játékokról beszél

Közzétették a legjobban kereső youtuberek toplistáját, ezen főleg fiatal férfiak szerepelnek. Az első helyen a Ryan ToysReview csatorna végzett, ezen tényleg olyan videók vannak melyekben egy 7 éves gyerek játékokat tesztelget. Ryan szereti a legót, a vonatokat és a kocsikat, és az ezekről alkotott véleménye 17 millió követőt érdekel. Idén 22 millió dollárt keresett, saját termékei a Walmart polcain is kaphatók. A lista végén, a tizedik helyen Logan Paul található, akire emlékezhet a Youtube-szcénát túl szorosan nem figyelő olvasó is: ő volt az az arc, akitől idén év elején megvonta a reklámpénzeket a Youtube, mert az év elején Japán egyik, öngyilkosok által frekventált erdőjében járt és forgatott, felvételein holttesteket mutogatva. A botrányhős, akire az utókor nem a hasznos információk terjesztése miatt fog emlékezni, 2018-ban 14 és fél millió dollárral lett gazdagabb. A listán szerepel még több gamer és egy sminkművész is.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.