Bocsánatot kért a dj, aki arról kérdezte a díjátadón az első Aranylabdát nyerő nőt, tudja-e szexin hullámoztatni a fenekét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ahogy azt megírtuk, elképesztően suttyó módon sikerült tönkretenni az első női Aranylabda-nyertes, Ada Hegerberg élete nagy pillanatát. A vasárnapi díjátadón, ahol a norvég futballista elsőként vehette át az Aranylabdát, a gálához zenét szolgáltató dj, Martin Solveig azt kérdezte a sportolótól, tudja-e, hogyan kell twerkelni. Erről közvetlenül azután kérdezte Hegerberget, hogy a focista elmondta köszönőbeszédét, melyben főleg arról esett szó, milyen fontos számára, hogy a lányok higgyenek magukban, és reméli, hogy az ő sikere példaként szolgál majd. A váratlan kérdésre rezignáltan csak annyit válaszolt: nem.  

A szexista utalást nem csak ő vette zokon, a közösségi médiát elárasztották a rém kellemetlen pillanatokról készült felvételek. A dj magyarázkodásra készült, és nem túl ügyes módon azzal próbálta kivágni magát, hogy csak viccelt. Most azt mondja, beszélt is Hegerberggel a ceremónia után, aki azt mondta neki, hogy tudja, hogy csak poénkodni próbált, és nem érezte zaklatásnak a kérdést. 

A fenék intenzív mozgatását jelentő twerkelést egyébként valahogy így kell elképzelni.

A férfiaknak járó díjat a Real Madrid középpályása, a horvát Luka Modric kapta, több mint egy évtized után ez az első eset, hogy az Aranylabdát nem Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo nyerte el.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.