Chuck Norris megírta, milyen volt Orbán Viktorral lógni Magyarországon

2018 december 4., kedd 7:25
174

Fogalmazást írt magyarországi útjáról a világ egyik legkeményebb embere, Orbán Viktor új BFF-je, Chuck Norris. Az amerikai színész-harcművész a múlt héten, a Baptista Szeretetszolgálat meghívására, egy jótékonysági akció megnyitójára érkezett hazánkba, és maga a miniszterelnök vitte városnéző túrára. A látogatásról akkor még a Washington Post is megemlékezett, azt írták: „Na kihez fordul Magyarország erős embere, Orbán Viktor, amikor fel akar vágni a ország terrorelhárítóinak elit kiképzésével? Igen, Chuck Norris-hoz. Nem vicc”.

A színész a szélsőjobboldali vélemény- és hírgyűjtő oldalon, az összeesküvés-elméletektől sem berzenkedő WorldNetDaily-n foglalta össze élményeit, amit azzal vezet fel, hogy mit írtak a látogatásról a WP mellett más amerikai lapok, ezekben közös pont, hogy kapcsolatukat igazi férfibarátságnak nevezték. 

Norris azt írja, ő nem tud brománcról, de az biztos, hogy a magyar miniszterelnök személyében új barátra lelt.

Chuck Norris és felesége, Gena O'Kelley mutatja a Walker, a texasi kopó című tévésorozatban viselt, árverezésre szánt kalapot és az eredetiségi tanúsítványát a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Azt is említi, az útra vele tartó felesége, Gena búcsúzáskor azt mondta: „barátok mindörökké”! Norris áradozik Budapest szépségéről, majd rátér Orbán vitatott intézkedéseire és imidzsére. Ír arról,, hogy a miniszterelnök vállaltan konzervatív, a keresztény értékek mellett kötelezte el magát, még a Stop Soros törvénycsomagot is megemlíti. A legérdekesebb rész azért mégis az, amikor a színész arról ír, Orbán azt mondta neki: 

„A rólam szóló kommentek 90 százaléka negatív... a liberálisok gyűlölnek.” Norris erre úgy felelt, (ebből a szempontból) olyan, mint Donald Trump, mire Orbán úgy vágott vissza, hogy még annál is olyanabb. 

Norris azonban fontosnak érzi, hogy leszögezze: magyarországi látogatása többről szólt, mint hogy a miniszterelnökkel autókázzon és a terrorelhárítókkal pózoljon. Egyrészt a lényeg a jótékonyság volt, másrészt Budapesten ünnepelték feleségével házassági évfordulójukat, ami - ha már románcról és brománcról van szó - számára azért fontosabb, mint friss barátsága Orbán Viktorral.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt