Áder János köztársasági elnök megtekintette a Vízipók, csodapókot

ÉLET
2018 december 05., 16:11
comments 96
Áder János köztársasági elnök (j) és Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. ügyvezetõ igazgatója kezet fog a digitálisan felújított Vízipók, csodapók címû magyar animációs film bemutatója elõtt az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2018. december 5-én. Mellettük Herczegh Anita, az államfõ felesége.
photo_camera Áder János köztársasági elnök (j) és Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. ügyvezetõ igazgatója kezet fog a digitálisan felújított Vízipók, csodapók címû magyar animációs film bemutatója elõtt az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2018. december 5-én. Mellettük Herczegh Anita, az államfõ felesége. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A legendás magyar sorozat digitálisan két évadából előbb 2014-ben készíttetett digitálisan felújított verziót az MTVA, amit a közmédia után idén a ProVideo forgalmazásában is kiadtak. Az alkalomból vetítést tartottak az Uránia moziban, amin részt vett a klímaváltozás elleni küzdelem élharcosaként ismert Áder János köztársasági elnök (és meglepetésre az MTI egyik fotósa is), aki nem csak munkaidejében, de szabadidejében is szívén viseli bolygónk élővilágának sorsát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.