Italboltból loptak, de az egyikük ottfelejtette az igazolványát

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást egy 25 éves, egy 24 éves és egy 23 éves helyi lakossal szemben.

A három férfi vasárnap hajnalban egy salgótarjáni italbolt ajtajának az üvegét betörték, a helyiségbe bementek, majd a pultból egy készpénzt tartalmazó pénzkazettát és több üveg szeszes italt vittek el. De az egyik tolvaj az italboltban ott hagyta a személyazonosító igazolványát, amit a helyszíni szemlén találtak meg.

Fotó: police.hu

A rendőrök a tolvajt a bizonyíték alapján hamar azonosították, majd előállították. A két társát is rövid időn belül elfogták, majd mindhármukat kihallgatták. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.