Italboltból loptak, de az egyikük ottfelejtette az igazolványát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást egy 25 éves, egy 24 éves és egy 23 éves helyi lakossal szemben.

A három férfi vasárnap hajnalban egy salgótarjáni italbolt ajtajának az üvegét betörték, a helyiségbe bementek, majd a pultból egy készpénzt tartalmazó pénzkazettát és több üveg szeszes italt vittek el. De az egyik tolvaj az italboltban ott hagyta a személyazonosító igazolványát, amit a helyszíni szemlén találtak meg.

Fotó: police.hu

A rendőrök a tolvajt a bizonyíték alapján hamar azonosították, majd előállították. A két társát is rövid időn belül elfogták, majd mindhármukat kihallgatták. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.