Italboltból loptak, de az egyikük ottfelejtette az igazolványát

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást egy 25 éves, egy 24 éves és egy 23 éves helyi lakossal szemben.

A három férfi vasárnap hajnalban egy salgótarjáni italbolt ajtajának az üvegét betörték, a helyiségbe bementek, majd a pultból egy készpénzt tartalmazó pénzkazettát és több üveg szeszes italt vittek el. De az egyik tolvaj az italboltban ott hagyta a személyazonosító igazolványát, amit a helyszíni szemlén találtak meg.

Fotó: police.hu

A rendőrök a tolvajt a bizonyíték alapján hamar azonosították, majd előállították. A két társát is rövid időn belül elfogták, majd mindhármukat kihallgatták. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.