Jön a rendszerváltás emlékéve, a Miniszterelnökség leszerződött Kónya Imrével

A Miniszterelnökség szerződést kötött a rendszerváltás egyik emblematikus alakjával, Kónya Imrével, „az Antall József és az 1989-199. évi rendszerváltás emlékévének ápolásával összefüggő feladatok elvégzésére”, írja az mfor.hu.

Kónya megbízása idén szeptember 17-én kezdődött és 2019 május 31-ig tart, a kilenc hónapos munkáért  10 888 138 forintot kap. Kónya volt az Ellenzéki Kerekasztal vezetője, az MDF frakcióvezetője, majd a Boross-kormány belügyminisztere.

És amíg el nem kezdődik az emlékév, itt a kilencvenes évek elejének egyik nagy pillanata, a szinte bárhányszor újranézhető Kónya-Pető vita:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.