Zárolták a Kósa Lajost lóvá tevő csengeri háziasszony vagyonát

PÉNZ
2018 december 05., 10:04
comments 142

„Zárolták minden vagyonát, földön, vízen, levegőben”

– nyilatkozta Sz. Gáborné ügyvédje, Helmeczy László a zoom.hu-nak. A vagyonzár azt jelenti, hogy az asszony nem rendelkezhet a korábban már lefoglalt vagyontárgyakkal, így ékszerrel és készpénzzel sem. A Svájcból hazaszállított „csengeri örökösnőt” csalással gyanúsítják.

A lap szerint hétvégén egész napos házkutatást tartottak Sz. Gáborné mindhárom gyerekének otthonában. Helmeczy László szerint iratokat vittek el a nyomozók, és elmondta, nem érti, miért 10 hónap nyomozás után volt szükség ezekre a házkutatásokra. A múlt héten megtörtént Sz. Gáborné igazságügyi elmeorvosi vizsgálata is, ennek eredménye az egész ügyre hatással lehet.

Helmeczy szerint egyelőre nem hallgatták ki Kósa Lajost, akinek elmondása szerint „a csengeri háztartásbeli asszony” megtévesztette őt az ezermilliárdos örökség történetével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.