A 35 fontba kerülő játékból 1 pennyt kap a kínai munkás, aki készítette

A kínai gyári munkások katasztrofális körülményeire világít rá a Solidarity Suisse, a China Labor Watch és a Guardian közös, csütörtökön közzétett beszámolója. A Disney most menő Kis Hableány figuráját választották példának, amit a Heyuan városában készítenek egy több mint kétezer, többségében nőt foglalkoztató üzemben. Az ott dolgozók elmondása szerint

az alapbér annyira alacsony, hogy muszáj túlórákat vállalniuk. A többség az elmúlt hónapban egyetlen napot pihent, a többin dolgozott, volt, akinek 175 órányi túlmunka jött össze.

Fotó: Ramil Sitdikov/Sputnik

Az Angliában 

34,99 fontba kerülő baba árának kevesebb mint a fele, 14,99 font az előállítási költség. Ebből 1 pennyt kapnak darabonként a kínai gyári munkások.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.