Újabb nem létező budapesti épület kapott építészeti díjat

vicc
2018 december 06., 09:22
comments 202

Én eddig azt hittem, hogy a különböző reklám és PR cégek egymásnak adományozott nikkel ügyfélkapcsolati goodwill kehely típusú díjai a legnevetségesebbek a világon, viszont csak az elmúlt napokban tudtam meg, hogy az építészetben ennél is nagyszerűbb dolgot találtak ki.

Tegnap előtt például kiderült, hogy a

VILÁG (!) LEGJOBB (!) KÖZÉPÜLETE (!) lett a még fel sem épült budapesti Néprajzi múzeum, ma pedig az, hogy a EURÓPA (!) LEGJOBB (!) SZABADIDŐS ÉPÜLETE (!) lett a még fel sem épült budapesti biodóm.

Bennem eleve van kétség, hogy bárhol érdemes-e csak tervek alapján fel nem épült épületeket a galaxis legkorszerűbb kistérségi teleházának nyilvánítani, de Magyarországon, ahol a vizes vb-re tervezett nagyszabású, látványos uszodacsoda helyett egy külvárosi parkolóházat építettek a Dagálynál, egész biztos, hogy nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.