Elfogytak a felcsúti közmunkások, az önkormányzatnak muszáj egy traktort vásárolnia

Elfogytak a bevethető közmunkások a településen, a Felcsúton eddig kézi erővel megoldott feladatokat muszáj gépesíteni a jövőben, derül ki Mészáros László polgármester által jegyzett előterjesztésből, amit az Mfor.hu vett észre. 

Míg egy éve 12 közmunkást foglalkoztattak, idén már csak nyolcat.

A magyar szilikonvölgyben a közbeszerzések körüli nem annyira versenyszféra szívhatta el a munkaerőt. Mészáros polgármester a közmunkáshiányt multifunkciós kis traktor beszerzésével enyhítené. A beérkezett árajánlatok 7 és 15 millió forintos sávban mozognak. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.