Elfogytak a felcsúti közmunkások, az önkormányzatnak muszáj egy traktort vásárolnia

gazdaság
2018 december 07., 05:31

Elfogytak a bevethető közmunkások a településen, a Felcsúton eddig kézi erővel megoldott feladatokat muszáj gépesíteni a jövőben, derül ki Mészáros László polgármester által jegyzett előterjesztésből, amit az Mfor.hu vett észre.

Míg egy éve 12 közmunkást foglalkoztattak, idén már csak nyolcat.

A magyar szilikonvölgyben a közbeszerzések körüli nem annyira versenyszféra szívhatta el a munkaerőt. Mészáros polgármester a közmunkáshiányt multifunkciós kis traktor beszerzésével enyhítené. A beérkezett árajánlatok 7 és 15 millió forintos sávban mozognak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.