Megszólal a budapesti anya, akinek a kisfia döglött patkányra lépett egy Bartók Béla úti telefonfülkében

Egy budapesti nő olyan megdöbbentő fotót posztolt ki a Facebookra, amin egy fővárosi telefonfülke látható, a telefonkészüléken két döglött patkánnyal. 

“Micsoda??? A fővárosban vannak még telefonfülkék??” - döbbentem meg és hamarosan már a szemtanúval csetelgettem. 

444.: Gratulálok a szép fogáshoz, nem is zaklatnálak sokat, annyit akartam kérdezni, hogy te fotóztad-e a kiposztolt patkányokat.

Budapesti Anya: Én fotóztam.

444.: Mikor?

Budapesti Anya: Csütörtökön délután fél 5 körül. 

444.: Van-e sejtésed, mióta voltak ott?

Budapesti Anya: Kedden a kisfiam bement kalandvágyból a telefonfülkébe és rálépett egy döglött patkányra. Ez nagypapával történt. Csütörtökön én voltam vele, és meg akarta mutatni, hol történt. Csütörtökre valaki kiteregette a patkányokat. Szóval minimum 2 naposak.

444.: A gyerek legalább tutira jól szórakozott!!!

Budapesti Anya: A cipője azóta is a kertben várja a fertőtlenítést.

444.: Mondd meg neki, hogy élőben irtó hangosan visít, mikor fél évig Szolnokon jártam álti másodikba, minden reggel meg kellett vívnom velük suliba menet. Mert a folyóparton vezetett az út.

Budapesti Anya: Átadom.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.