Megszólal a budapesti anya, akinek a kisfia döglött patkányra lépett egy Bartók Béla úti telefonfülkében

ÁLLAT
2018 december 07., 08:53
comments 126

Egy budapesti nő olyan megdöbbentő fotót posztolt ki a Facebookra, amin egy fővárosi telefonfülke látható, a telefonkészüléken két döglött patkánnyal. 

“Micsoda??? A fővárosban vannak még telefonfülkék??” - döbbentem meg és hamarosan már a szemtanúval csetelgettem. 

444.: Gratulálok a szép fogáshoz, nem is zaklatnálak sokat, annyit akartam kérdezni, hogy te fotóztad-e a kiposztolt patkányokat.

Budapesti Anya: Én fotóztam.

444.: Mikor?

Budapesti Anya: Csütörtökön délután fél 5 körül. 

444.: Van-e sejtésed, mióta voltak ott?

Budapesti Anya: Kedden a kisfiam bement kalandvágyból a telefonfülkébe és rálépett egy döglött patkányra. Ez nagypapával történt. Csütörtökön én voltam vele, és meg akarta mutatni, hol történt. Csütörtökre valaki kiteregette a patkányokat. Szóval minimum 2 naposak.

444.: A gyerek legalább tutira jól szórakozott!!!

Budapesti Anya: A cipője azóta is a kertben várja a fertőtlenítést.

444.: Mondd meg neki, hogy élőben irtó hangosan visít, mikor fél évig Szolnokon jártam álti másodikba, minden reggel meg kellett vívnom velük suliba menet. Mert a folyóparton vezetett az út.

Budapesti Anya: Átadom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt