A Mikulás nem is igazi! - kiabálta egy férfi a karácsonyi vásáron

Tbg
társadalom
2018 december 09., 08:44
comments 204

Kisebb felháborodást okozott egy férfi Florida állam Cape Coral városkájának karácsonyi vásárán, miután hangosan, a családok füle hallatára kiabálta, hogy a Mikulás márpedig nem is létezik.

A férfi produkcijáról egy nő készített videofelvételt, amit az NBC adott közre és kérdezte meg másnap a helyieket. Mint kiderült, a rendőrség azért nem avatkozott közbe, mert úgy találta, a férfi a szólásszabadság nemes hagyományát gyakorolja.

Az NBC-nek nyilatkozó szülők egyike elmondta, gyermeke még nem volt felkészülve a valósággal való találkozásra, és nagyon felizgatta az eset. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.