A Mikulás nem is igazi! - kiabálta egy férfi a karácsonyi vásáron

Kisebb felháborodást okozott egy férfi Florida állam Cape Coral városkájának karácsonyi vásárán, miután hangosan, a családok füle hallatára kiabálta, hogy a Mikulás márpedig nem is létezik.

A férfi produkcijáról egy nő készített videofelvételt, amit az NBC adott közre és kérdezte meg másnap a helyieket. Mint kiderült, a rendőrség azért nem avatkozott közbe, mert úgy találta, a férfi a szólásszabadság nemes hagyományát gyakorolja.

Az NBC-nek nyilatkozó szülők egyike elmondta, gyermeke még nem volt felkészülve a valósággal való találkozásra, és nagyon felizgatta az eset. (NBC

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.