Alkalmazott nélküli cég kapott lehetőséget az MLSZ-től sportmedálok szállítására

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Meglehetősen mutyigyanús közbeszerzésre bukkant a Napi.hu, amely azt írja, az érdi Nodexker nyerte az MLSZ éremtenderét: ez a cég szállíthatja 2019-ben a Bozsik-program érmeit 112 millió forintért.

A tender érdekessége, hogy a Nodexker egyedül indult, sőt a cég is egyfős lehet, alkalmazottja ugyanis a cégpapírok szerint nincs. A cég ezért a pénzért 100 ezer érmet kell, hogy leszállítson, illetve a kiírás szerint újabb 30 ezer éremre opciója van.

Nem először nyer a Nodexker az MLSZ minden évben meghirdetett éremtenderén, de idén drágultak az árai, áfa nélkül egy érem 938 forintból jön ki, az idei árak szerint mindössze 815 forintból. Az érmek anyaga fém és műanyag vagy üveg.

A Nodexker 2014 előtt tanácsadással foglalkozott, évi árbevétele pár száz ezres volt, ám amióta az MLSZ tenderein sikerrel indult, több tízmilliós forgalmat generál. (Napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.