Alkalmazott nélküli cég kapott lehetőséget az MLSZ-től sportmedálok szállítására

Tbg
sport
2018 december 09., 10:49

Meglehetősen mutyigyanús közbeszerzésre bukkant a Napi.hu, amely azt írja, az érdi Nodexker nyerte az MLSZ éremtenderét: ez a cég szállíthatja 2019-ben a Bozsik-program érmeit 112 millió forintért.

A tender érdekessége, hogy a Nodexker egyedül indult, sőt a cég is egyfős lehet, alkalmazottja ugyanis a cégpapírok szerint nincs. A cég ezért a pénzért 100 ezer érmet kell, hogy leszállítson, illetve a kiírás szerint újabb 30 ezer éremre opciója van.

Nem először nyer a Nodexker az MLSZ minden évben meghirdetett éremtenderén, de idén drágultak az árai, áfa nélkül egy érem 938 forintból jön ki, az idei árak szerint mindössze 815 forintból. Az érmek anyaga fém és műanyag vagy üveg.

A Nodexker 2014 előtt tanácsadással foglalkozott, évi árbevétele pár száz ezres volt, ám amióta az MLSZ tenderein sikerrel indult, több tízmilliós forgalmat generál. (Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.