Hét év után szabadult Buju Banton, a reggae egyik legnagyobb jamaikai sztárja

Tíz évre ítélték, de hét év után pénteken kiszabadult Mark Anthony Myrie, aki Buju Banton néven ismert reggae-énekes, híresség. 2009-ben tartóztatták le lőfegyver és kokain birtoklása, illetve utóbbi kereskedelmének szándékozása miatt, majd 2011-ben ítélték el, később enyhítettek az ítéleten.

Banton szabadulása Jamaikában kisebbfajta ünnep volt, a repülőtéren ezrek várták, hogy végre újra szülőföldjén láthassák az USA-ban, Georgia államban börtönbüntetését leülő sztárt, de Banton - miután a repülőn már az őt videózó, kérdezgető utasok kiborították - azt kérte, privát folyosón hagyhassa el a terminált, mert idegesíti a tömeg. 

A szabadulásról a rapper barát, P. Diddy adott hírt és készített felvételt:

Banton most stúdióba vonul, írja a CNN, fellépni csak jövőre fog.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.