Hét év után szabadult Buju Banton, a reggae egyik legnagyobb jamaikai sztárja

Tíz évre ítélték, de hét év után pénteken kiszabadult Mark Anthony Myrie, aki Buju Banton néven ismert reggae-énekes, híresség. 2009-ben tartóztatták le lőfegyver és kokain birtoklása, illetve utóbbi kereskedelmének szándékozása miatt, majd 2011-ben ítélték el, később enyhítettek az ítéleten.

Banton szabadulása Jamaikában kisebbfajta ünnep volt, a repülőtéren ezrek várták, hogy végre újra szülőföldjén láthassák az USA-ban, Georgia államban börtönbüntetését leülő sztárt, de Banton - miután a repülőn már az őt videózó, kérdezgető utasok kiborították - azt kérte, privát folyosón hagyhassa el a terminált, mert idegesíti a tömeg. 

A szabadulásról a rapper barát, P. Diddy adott hírt és készített felvételt:

Banton most stúdióba vonul, írja a CNN, fellépni csak jövőre fog.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.