Öngyilkos lett egy rab a márianosztrai börtönben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Felakasztotta magát egy egyszemélyes zárkában elhelyezett rab vasárnap a Márianosztrai Fegyház és Börtönben, írja a 24.hu. Az 39 éves férfit rablások miatt ítéltek el. A lap úgy tudja, hogy az őrök azonnal megpróbálták újraéleszteni, majd a kiérkező mentősök vették át, de a rab életét nem tudták megmenteni.   


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.