Schmuck Andor elment egy Krúbi-koncertre, ahol a "Schmuck Andor" című sláger ment

Ha a dolog szórakoztatási faktorát nézzük, akkor nem is kérdés, hogy a kedvenc magyar politikusom Schmuck Andor, a sokféle célra használható nyugdíjashadsereget vezető bulvártábornok, akinél jobban senki sem érzi, mi a népszerű. 

Most például ő maga csetelte el nekem a felvételeket arról, hogy elment az emelkedő rapüstökös, Krúbi koncertjére. A Mester esetében persze semmi sem történik véletlenül: azért ment oda, mert Krúbi a róla elnevezett, vagyis Schmuck Andor című számmal lett híres, amit természetesen elő is adott, így a dolog jól jött ki az Instán: 

Kell-e nagyobb ziccer a Nyugdíjaskirálynak, mint amikor egy ilyen lelkes tömeg skandálja a nevét?:

Természetesen nem.

Pedig a sláger szövege egyáltalán nem kedélyeskedik, a felvezetés után, miszerint

Térdelj le Schmuckika most
Végül te tutira szopsz
Én nevem Krúbika, ellenem Schmuckika nincs elég nyugdíjasod
Csajaid punija top
Moneyért bugyija off
Átlépted már azt a kort, hogy benne legyen, hogy ilyen bulikba ropd

olyanok jönnek, hogy 

Nézz magadba, és valld be kérlek
A celebség felé billen a mérleg
Nagy a pocak, de kicsi az agy
Politikusként súlytalan vagy
Nincs igény rád tesóm, tényleg
Bulvár termék lettél végleg

De Schmuckot nem olyan fából faragták, hogy ilyeneken fennakadjon. 

Pedig Krúbi tényleg nem megbocsátó szeretettel simogatja a fejét. A rapper a Recorder blognak egyenesen azt mesélte, hogy kifejezetten Schmuck miatt lett belőle rapper. Nem is akárhogyan mesélte:

"Tavaly év vége felé a CBA-ban találkoztam Schmuck Andorral. Odamentem hozzá, hogy szívesen csinálnék vele egy közös fotót, ha nem zavarom vele. Ő csak annyit válaszolt: „Ha nem zavarsz vele? Szerinted most éppen mit csinálsz?” Váratlanul ért a válasz, zavaromban csak visszakérdeztem, hogy „Tessék?” Mire ő elkezdte visszamondogatni nekem, hogy „Tessék? Tessék? Tessék?” miközben csettintgetett az arcom előtt. Elsétáltam tőle, hogy folytassam a vásárlást, és hallottam, ahogy kuncog magában. Mikor odaértem a kasszához, láttam, hogy Schmuck éppen kimondottan feltűnően próbál kisétálni az üzletből a kezében 10-15 Snickersszel, fizetés nélkül. A kasszás néni profin kezelte a dolgot, rászólt, hogy „Uram, először kérem fizessen.”Schmuck először megpróbált úgy tenni, mintha fáradt lenne, és nem hallaná, majd végül kelletlenül visszajött a kasszához fizetni a termékekért. Amikor a kasszás néni be akarta szkennelni a Snickerseket egyben, Schmuck leállította és azt mondta neki, hogy egyesével szkennelje be az összeset, nehogy rossz árat mutasson a gép az „elektronikai infeteráció” miatt. Miközben ezt mondta, huncutul rám kacsintott. Nem hiszem, hogy ez a szó létezne. Miután a kasszás néni mindegyik Snickers-t egyesével beszkennelte, berakta egy zacskóba, és mondani akarta az árat, Schmuck folyton belevágott a szavába erőltetett, hangos ásításokkal. Ebben a pillanatban elhatároztam, hogy rapper leszek."

Update: Krúbi rapperré válásának sztorijához Schmuck a 444-nek a következőt fűzte hozzá, jó sok szmájli kíséretében:

A Snickers sztorival kapcsolatban megbeszéltem vele nyáron a koncert elott hogy ezt ne erőltesse mert mogyoró allergiám van mondjon inkabb túró rudit ugy hitelesebb

Merthogy Schmuck a nyáron egyszer már felhangoló emberként tüzelte a közönséget egy Krúbi-koncert előtt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.