A szurkolók rosszul jártak Mészáros Lőrinc 2rule-mezeivel

gazdaság
2018 december 11., 14:23
comments 146

Igazán jó hír a futball szerelmeseinek karácsony előtt: alig fél évvel a bajnokság indulása után elkezdte árulni a 2rule-mezeket a Puskás Akadémia. Mészáros Lőrinc csapatának szurkolói már tűkön ülhettek (kevés tűn is elférnek), hogy végre megvehessék Mészáros multigyilkos cégének a mezeit. A felcsúti harcot meg kell fizetni: a 2rule drágább lett, mint a korábbi Adidas. 

Ez volt a tavalyi mez eredeti és akciós ára.

photo_camera Fotó: pfla.hu

És ez a már fél éve használté, ami csak most került a boltba. A kékből még mindig nem lehet venni, a fehér viszont háromezer forinttal drágább, a multikat legyőző magyar mezipar legnagyobb dicsőségére.  

photo_camera Fotó: pfla.hu

Az mfor vette észre a mez piacra dobását. Ahogy azt is, hogy a 2rule-t használó másik két csapat egyikénél, a Haladásnál még rosszabbul jártak a szurkolók. Tavaly a szombathelyi csapat által használt mezeket 8990-9590 forint közötti áron lehetett megvenni. Most 14 ezer forintot kell kicsengetni. A harmadik csapatnál, a DVTK-nál még nincs mez, és továbbra sem lehet vásárolni a 2rule webshopjában.  

Így legalább kiderült, milyen nagyszerűen váltás volt a három NBI-es csapat számára és az utánpótlás egyesületek számára a váltás Mészáros-mezekre. Persze a gyerekcsapatoknál közpénzből (taó-ból) rendezhető a számla.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.