Gondosan végigkóstolta a rendeléseket a torkos kajafutár

Szakszerűen végigkóstolta az összes kiszállításra váró menüt az indiai Zomato étteremlánc egyik futára, akit egy emeletről filmeztek le robogóján dézsmálás közben:

Gondosan nyitotta fel a dobozokat, egyikből sem evett olyan végtelenül sokat, hogy az esetleg feltűnő lehessen, és végül szakszerűen csomagolta vissza az ételeket. Még arra is figyelt, hogy alaposan lenyalogassa az evőeszközt, mielőtt visszateszi őket a csomagba.

Nagyon jót nyilatkozott az eset után az étteremlánc kommunikációs munkatársa: a Zomato elismerte, hogy a futár a kuncsaftok ételeibe kóstolt bele, és ugyan emberi hibának látják, hogy megkívánta a finomságokat, nincs más választásuk, mint kirúgni az illetőt. 

Ezzel párhuzamosan bejelentették, hogy képzéseket indítanak a futárok részére és nyitásbiztos szalagokkal fogják zárni az ételboxokat, hogy egyetlen torkos futár se dézsmálhassa meg a vacsorát. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.