Letartóztatták a Cannibal Corpse gitárosát, miután betört a szomszédhoz, majd késsel rontott a rendőrre

Cannibal Corpse, Bangalore, 2015 április 12Fotó: P Muthu/The Times of India

A rendőrök előállították az 53 éves Patrick O'Brient, a Cannibal Corpse metálbanda gitárosát, miután hétfő este 7 óra magasságában berontott szomszédjához, majd miután rendőrök érkeztek a helyszínre, az egyikükre késsel támadt. 

A betörés idején házban ketten tartózkodtak, egyikük felszólította O'Brient, hogy tűnjön el, mire a gitáros fellökte a másik áldozatot, és a kertbe távozott. 

A kiérkező hatóságok se tudták lenyugtatni a megvadult rocksztárt, aki késsel közelített az egyik rendőrre, O'Brient végül egy elektromos sokkolóval sikerült ártalmatlanítani és letartóztatni. 

A gitáros ellen betörés és hatósági személlyel szemben, halálos fegyverrel elkövetett súlyos testi sértés vádjával indult eljárás. 

A  sztori azzal kerek, hogy az eset előtt tűzoltókat riasztottak O'Brien Norwood Drive-i házához, ahol tűz ütött ki, de nem maga O'Brien hívta a tűzoltókat, mert ő elmenekült, mielőtt ők kiérkeztek volna. A tűzoltókat eléggé meglepte, hogy a helyszínen több, katonai célra használatos lángszórókat találtak.

Rossz hír ez nem csak a Cannibal Corpse, de a Slayer számára is, mivel a buffalói banda lesz a Slayer előzenekara a hamarosan induló turnéjukon. (ABC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.