Már jövőre elkezdődhet az új paksi erőmű betonozása

politika
2018 december 11., 20:41
Paks 2 építkezés
photo_camera Paks 2 építkezés Fotó: MVM Paks II. Zrt./All rights reserved.

A Roszatom arra számít, hogy a Paks II. atomerőmű építésének kezdetét jelentő első betonöntés 2019-ben vagy 2020-ban történik meg - közölte Alekszej Lihacsov, az orosz állami atomenergetikai konszern vezérigazgatója a TASZSZ hírügynökséggel kedden az északnyugat-szibériai Jamal-félszigeten lévő Szabettában.

Az MTI által idézett tudósítás szerint továbbra is nagyon szoros a kapcsolat a Roszatom és a magyar kormány között. A TASZSZ emlékeztetett: a Roszatom arra számít, hogy Paks II. építése legkésőbb 2019 októberében kezdődhet meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.