„Veszélyes bűnözőt” adott át a magyar hatóságoknak az Egyesült Államok bevándorlási hivatala

Ráczot felrakják a gépre Newarkban az USA bevándorlási hivatalának embereiFotó: ice.gov

Az Egyesült Államok bevándorlási hivatala (U.S. Immigration and Customs Enforcement’s - ICE) honlapján számolt be arról, hogy december 6-án kitoloncoltak az országból egy 38 éves, Rácz vezetéknevű magyar férfit, akit hazájában lopás és fegyverrel elkövetett bűncselekmények miatt köröznek. 

A jelentés szerint Ráczot a Newark-i reptéren tették fel egy gépre, Budapesten pedig átadták őt az illetékes hatóságoknak. 

Rácz 2016 júniusában lépett az Egyesült Államok területére Miami nemzetközi repülőterén. Hamar megszokta a floridai életet, és a 90 napos turistavízum lejárta után elfelejtette elhagyni az országot. 

Végül 2018 október 10-én New Jersey állam Lakewood városában kapcsolták le, és az ICE még aznap döntött is azonnali kitoloncolásáról.   

„A hazájában regisztrált bűnlajstroma mutatja, hogy egy veszélyes személyről van szó, akinek indokolt kitoloncolása az Egyesült Államokból” - mondta a Newark-i reptéren az ICE helyi embere, John Tsourakis. (ice.gov)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.