A pillanat, amikor Orbán egyetlen szemvillantására Semjén Zsolt és Németh Szilárd azonnal ugrik, hogy megvédjék a főnököt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A mai botrányos parlamenti ülés legerősebb pillanatai voltak, hogy ellenzéki képviselők - kihasználva, hogy Havasi Bertalan nincs az ülésteremben - élő facebookos közvetítésben személyesen kérdezgették Orbán Viktort a túlóratörvény elfogadásáról. Tordai Bence közvetítésében a meglepődő Orbán először még válaszolt Szabó Tímeának, azt mondta, szívesen ad interjút neki, ha bejelentkezik, a beszélgetésbe Kocsis Máté fideszes frakcióvezető dobta be magát. 

Aztán egyre kevésbé reagált a miniszterelnök az ellenzéki képviselők kérdéseire, Varju László próbálkozására pedig az utacai harcos Orbán élőerős védelmet kért egyetlen szemvillantással Semjén Zsolttól. Nemcsak a KDNP fenegyereke ugrott - aki a vasárnapi zárvatartáskor még fontosnak tartotta, hogy a munkavállalókat törvényben védjék meg a kizsigerelő munkáltatóktól -, hanem Németh Birkózó Szilárd is. 

Végül valódi testőrök is megjelentek az ülésteremben, de annyira jól végezték a dolgukat a fideszes képviselők, hogy a hivatásosok egy idő után inkább kimentek.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.