A pillanat, amikor Orbán egyetlen szemvillantására Semjén Zsolt és Németh Szilárd azonnal ugrik, hogy megvédjék a főnököt

A mai botrányos parlamenti ülés legerősebb pillanatai voltak, hogy ellenzéki képviselők - kihasználva, hogy Havasi Bertalan nincs az ülésteremben - élő facebookos közvetítésben személyesen kérdezgették Orbán Viktort a túlóratörvény elfogadásáról. Tordai Bence közvetítésében a meglepődő Orbán először még válaszolt Szabó Tímeának, azt mondta, szívesen ad interjút neki, ha bejelentkezik, a beszélgetésbe Kocsis Máté fideszes frakcióvezető dobta be magát. 

Aztán egyre kevésbé reagált a miniszterelnök az ellenzéki képviselők kérdéseire, Varju László próbálkozására pedig az utacai harcos Orbán élőerős védelmet kért egyetlen szemvillantással Semjén Zsolttól. Nemcsak a KDNP fenegyereke ugrott - aki a vasárnapi zárvatartáskor még fontosnak tartotta, hogy a munkavállalókat törvényben védjék meg a kizsigerelő munkáltatóktól -, hanem Németh Birkózó Szilárd is. 

Végül valódi testőrök is megjelentek az ülésteremben, de annyira jól végezték a dolgukat a fideszes képviselők, hogy a hivatásosok egy idő után inkább kimentek.  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.