A Sándor-palotához vonul a Jobbik

Fotó: 444/Magyar Jeti Zrt

Miután a fideszes többség a tiltakozások és az ellenzék pulpitusfoglalása ellenére is elfogadta a túlóratörvényt, a Jobbik a Sándor-palotához vonult a Kossuth térről.

Fotó: 444/Magyar Jeti Zrt

Közben a Lánchidat is lezárták, amíg a pár száz fős tömeg átvonult Budára. 

Fotó: 444/Magyar Jeti Zrt

Schneider Tamás a párt elnöke a Sándor-palota előtt arról beszélt, hogy ezzel a törvénnyel még távolabb kerülünk Nyugat-Európától, és tovább fogy a magyar a Kárpát-medencében. 

A helyszínről tudósító Király András kollégánk szerint Schneider a 444-en megjelent lengyel elemzést idézve arról beszélt, hogy Orbán jó pártvezér, de rossz miniszterelnök. Ezt szerinte az ellentmondásos szociálpolitikája is jelzi. Beszélt a népességfogyásról, amit szerinte a ma házszabályellenesen elfogadotthoz hasonló törvények is gyorsítanak.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.