Kovács szerint „néhány tucat, magáról megfeledkezett, társadalmi támogatottsággal nem bíró ember” balhézott

POLITIKA
2018 december 12., 20:14
comments 231

„Ami ma a Parlamentben történt, az majd pont jó lesz a minket gyűlölő nyugat-európai sajtónak arra, hogy képeket mutogassanak arról, hogy milyen botrány volt a parlamentben” – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a HírTV-ben szerda este. 

„Miközben pontosan tudjuk, hogy néhány tucat, magáról megfeledkezett, társadalmi támogatottsággal nem bíró ember végzi”

– tette hozzá Kovács Zoltán. 

link Forrás

És szerinte ez így is lett: Brüsszelből hazafelé már erről olvasott a Twitteren, a Facebookon, és „a minket nem szerető sajtóban”. 

„A botrány van a középpontban, a balhé, hogy mit tettek ma az ellenzéki képviselők ma a parlamentben, miközben pontosan tudjuk, hogy ha rajtuk múlt volna, az elmúlt nyolc évben egy darab új munkahely sem jött volna létre.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.