„Orbán Viktor nem félt egyáltalán”

2018 december 12., szerda 18:44
255

„Olyat, amit ma az az ellenzék csinált a parlamentben, azt anarchisták és huligánok szoktak” – jelentette ki az ATV Egyenes beszéd című műsorának szerda esti adásában az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke. Arra a kérdésre, hogy érezte magát a botrányos parlamenti szavazáson, Halász János úgy felelt, hogy tették a dolgukat, ott voltak, szavaztak, 

„és megakadályozták, hogy a szocialisták vezetésével az ellenzék bolondokházát csináljon a Parlamentből.”

A szerdai szavazáson a miniszterelnök mögött feltűntek TEK-es testőrei. Halász szerint mint kormányfő, Orbán Viktor védelmet, ez teljesen természetes. Hogy miért jelentek meg a parlamenti patkóban, nem tudta megindokolni, de kijelentette:

„nem azért védik, mert fél. Orbán Viktor nem félt egyáltalán. Ott voltam két és fél méterre tőle. Semmi ilyen érzés nem volt.”

Szerinte a többi kormánypárti képviselő sem ijedt meg, nyugodtak voltak.  

A szavazás után indult tiltakozást mindössze annyival kommentálta a politikus, hogy nem tudja mi ellen tüntetnek, majd hozzátette:

„Magyarországon demokrácia van, még be nem jelentett tüntetés is zajlik.” 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt