Nagy küzdelem után kiesett a Videoton

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A foci Európa-liga L csoportjában játszott Budapesten csütörtök este a Vidi FC és a Chelsea, az eredmény meglepetésre 2-2 lett. A Chelsea biztos csoportelsőként kezdte a meccset, mégsem a B-csapatukkal álltak ki, és nem látszott az sem, hogy ne vették volna komolyan a meccset. A Videotonnak volt esélye a továbbjutásra, de ehhez nem volt elég az, ha megverik a londoni csapatot. Az is kellett volna hozzá, hogy Szalonikiben ne tudjon nyerni a fehérorosz BATE Boriszov.

Erre kevés esély látszott, a BATE ugyanis 3-0-ra is vezetett a PAOK ellen, a második félidőben azonban a görögök lőttek egy gólt, és kiállítottak egy játékost a fehérorosz csapatból. Hiába nyílt ki az ablak, nem nyílt ki eléggé, a PAOK ugyanis végül így sem tudott a BATE fölé kerekedni, a végeredmény 1-3 lett.

A Videoton azért lőtt egy elég szép gólt a Chelseanek, ezt itt:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.