Rendőrök igazoltatták egy belvárosi kocsma vendégeit a Kossuth téri tüntetés után

POLITIKA
2018 december 13., 09:53
comments 204

Késő estig tartott a Kossuth téri tüntetés szerdán, összecsapások is voltak a rendőrök és a tüntetők keménymagja között, volt könnygáz, lökdösődés, a rendőrök dobálása és gyújtogatás is.

A hvg.hu beszámolója szerint fél 1-kor kezdték el kiszorítani a tüntetőket a térről, végül pedig a Dob utcánál, a Kisüzem nevű kocsma előtt zártak körbe egy csoportot. Itt viszont nemcsak a tüntetőket, hanem, ahogy az Átlátszó videója mutatja, a kocsma vendégeit is igazoltatták.

A videók alapján különösebb felfordulást nem okozott a vendégek között a rendőrök megjelenése. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.