Eddig összesen 51 embert állítottak elő a tüntetések miatt

POLITIKA
2018 december 14., 09:44
comments 190

Ellentmondó hírek jelentek meg arról, hogy végül is hány embert állítottak elő és vettek őrizetbe a két napja, az úgynevezett rabszolgatörvény megszavazása óta tartó tüntetések alatt, ezért megkérdeztem a rendőrséget.

Az ORFK szerint az első nap 35 embert állítottak elő, mindet bűncselekmény gyanúja miatt és közülük 13-at vettek őrizetbe. A második napon kevesebb, mint felannyi, pontosan 16 főt állítottak elő, egyiküket szabálysértés, a többieket bűncselekmény gyanúja miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.