Eddig összesen 51 embert állítottak elő a tüntetések miatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ellentmondó hírek jelentek meg arról, hogy végül is hány embert állítottak elő és vettek őrizetbe a két napja, az úgynevezett rabszolgatörvény megszavazása óta tartó tüntetések alatt, ezért megkérdeztem a rendőrséget.

Az ORFK szerint az első nap 35 embert állítottak elő, mindet bűncselekmény gyanúja miatt és közülük 13-at vettek őrizetbe. A második napon kevesebb, mint felannyi, pontosan 16 főt állítottak elő, egyiküket szabálysértés, a többieket bűncselekmény gyanúja miatt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.