9 évre ítélték a férfit, aki a repülőn mellette alvó nő nadrágjába dugta a kezét

Kilenc évnyi letöltendő börtönre ítélte egy amerikai bíróság a 34 éves Prabhu Ramamoorthyt, szexuális erőszak elkövetése miatt. 

Az esetről mi is írtunk januárban: az akkori beszámolók szerint a 22 éves áldozat elaludt az úton, majd arra ébredt, hogy ki van gombolva a blúza, és egy férfi a lehúzott nadrágjába dugja a kezét és mozgatja az ujjait a vaginájában. A légikísérők szerint a fiatal nő sírt, amikor jelentette, mi történt. 

A férfit a detroiti reptéren vették őrizetbe. Augusztusban ítélték el szexuális erőszak miatt: az indiai Ramamoorthy munkavállalói vízummal tartózkodott az országban, az ügyészség már jelezte, hogy ahogy letöltötte börtönbüntetését, ki fogják toloncolni. 

A tárgyalások során az is kiderült, hogy Ramamoorthy a felesége társaságában utazott. Letartóztatásakor elismerte, hogy esetleg kikapcsolhatta a másik oldalán utazó fiatal nő melltartóját, amikor játszott vele. Elismerte azt is, hogy a blúzán keresztül megfoghatta a mellét. Ugyanakkor azt állította, hogy bár megpróbálta bedugni az ujjait a nő vaginájába, de nem járt sikerrel. (Buzzfeed)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.