9 évre ítélték a férfit, aki a repülőn mellette alvó nő nadrágjába dugta a kezét

2018 december 15., szombat 6:11

Kilenc évnyi letöltendő börtönre ítélte egy amerikai bíróság a 34 éves Prabhu Ramamoorthyt, szexuális erőszak elkövetése miatt.

Az esetről mi is írtunk januárban: az akkori beszámolók szerint a 22 éves áldozat elaludt az úton, majd arra ébredt, hogy ki van gombolva a blúza, és egy férfi a lehúzott nadrágjába dugja a kezét és mozgatja az ujjait a vaginájában. A légikísérők szerint a fiatal nő sírt, amikor jelentette, mi történt.

A férfit a detroiti reptéren vették őrizetbe. Augusztusban ítélték el szexuális erőszak miatt: az indiai Ramamoorthy munkavállalói vízummal tartózkodott az országban, az ügyészség már jelezte, hogy ahogy letöltötte börtönbüntetését, ki fogják toloncolni.

A tárgyalások során az is kiderült, hogy Ramamoorthy a felesége társaságában utazott. Letartóztatásakor elismerte, hogy esetleg kikapcsolhatta a másik oldalán utazó fiatal nő melltartóját, amikor játszott vele. Elismerte azt is, hogy a blúzán keresztül megfoghatta a mellét. Ugyanakkor azt állította, hogy bár megpróbálta bedugni az ujjait a nő vaginájába, de nem járt sikerrel. (Buzzfeed)