9 évre ítélték a férfit, aki a repülőn mellette alvó nő nadrágjába dugta a kezét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kilenc évnyi letöltendő börtönre ítélte egy amerikai bíróság a 34 éves Prabhu Ramamoorthyt, szexuális erőszak elkövetése miatt. 

Az esetről mi is írtunk januárban: az akkori beszámolók szerint a 22 éves áldozat elaludt az úton, majd arra ébredt, hogy ki van gombolva a blúza, és egy férfi a lehúzott nadrágjába dugja a kezét és mozgatja az ujjait a vaginájában. A légikísérők szerint a fiatal nő sírt, amikor jelentette, mi történt. 

A férfit a detroiti reptéren vették őrizetbe. Augusztusban ítélték el szexuális erőszak miatt: az indiai Ramamoorthy munkavállalói vízummal tartózkodott az országban, az ügyészség már jelezte, hogy ahogy letöltötte börtönbüntetését, ki fogják toloncolni. 

A tárgyalások során az is kiderült, hogy Ramamoorthy a felesége társaságában utazott. Letartóztatásakor elismerte, hogy esetleg kikapcsolhatta a másik oldalán utazó fiatal nő melltartóját, amikor játszott vele. Elismerte azt is, hogy a blúzán keresztül megfoghatta a mellét. Ugyanakkor azt állította, hogy bár megpróbálta bedugni az ujjait a nő vaginájába, de nem járt sikerrel. (Buzzfeed)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.