9 évre ítélték a férfit, aki a repülőn mellette alvó nő nadrágjába dugta a kezét

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Kilenc évnyi letöltendő börtönre ítélte egy amerikai bíróság a 34 éves Prabhu Ramamoorthyt, szexuális erőszak elkövetése miatt. 

Az esetről mi is írtunk januárban: az akkori beszámolók szerint a 22 éves áldozat elaludt az úton, majd arra ébredt, hogy ki van gombolva a blúza, és egy férfi a lehúzott nadrágjába dugja a kezét és mozgatja az ujjait a vaginájában. A légikísérők szerint a fiatal nő sírt, amikor jelentette, mi történt. 

A férfit a detroiti reptéren vették őrizetbe. Augusztusban ítélték el szexuális erőszak miatt: az indiai Ramamoorthy munkavállalói vízummal tartózkodott az országban, az ügyészség már jelezte, hogy ahogy letöltötte börtönbüntetését, ki fogják toloncolni. 

A tárgyalások során az is kiderült, hogy Ramamoorthy a felesége társaságában utazott. Letartóztatásakor elismerte, hogy esetleg kikapcsolhatta a másik oldalán utazó fiatal nő melltartóját, amikor játszott vele. Elismerte azt is, hogy a blúzán keresztül megfoghatta a mellét. Ugyanakkor azt állította, hogy bár megpróbálta bedugni az ujjait a nő vaginájába, de nem járt sikerrel. (Buzzfeed)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.