Hazaengedték Czeglédy Csabát

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A hvg.hu információi szerint a Szegedi Törvényszék szombaton úgy döntött, hogy a tavaly nyár óta előzetesben lévő Czeglédy Csaba hazamehet, és ezentúl csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelnek el ellene. 

A szocialista politikust azzal gyanúsítják, hogy több mint 6 milliárd forint adót és járulékot csalt el bűnszervezetben, üzletszerűen, amikor diákmunkások közvetítésével foglalkozott

A bíróság épp a múlt héten hosszabbította meg újra 30 nappal a letartóztatását, ami ellen Czeglédy fellebbezett. Mint fogalmazott, ez teljesen indokolatlan, hiszen befejeződött a nyomozás, közel a vádemelés, nem tudná befolyásolni a büntetőeljárást és a karácsonyt szeretné a családjával tölteni.

A lapnak elmondta, hogy most erre bólintott rá a bíróság, illetve azt is elismerték, hogy már nagyon hosszú ideje áll a legsúlyosabb kényszerintézkedés alatt. Elmondta azt is, hogy felhőtlenül még nem tud örülni a döntésnek, mert tavasszal egyszer már kiengedték, mivel indult a választásokon és a mentelmi joga miatt erre lehetősége volt, de utána egy nappal később ismét bevitték. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.