Pár száz tüntető a Sándor-palotához vonult

Tüntetők kapaszkodnak fel a VárbaFotó: botost/444.hu

A csütörtöki naphoz hasonlóan este 11 után elkezdett kiürülni a Kossuth tér, és pár száz tüntető a Lánchídon át a Clark Ádám térre, majd onnan a Sándor-palotához vonult, ahol azt követelték, hogy Áder János köztársasági elnök ne írja alá a túlóratörvényt és a különbíróságok bevezetését.

Fotó: botost/444.hu

Velük együtt sok rendőr is felért a Várba. Mire a tüntetők elérték a Sándor-palotát, a rendőrök már körülzárták az épületet. Rövid idő után a tüntetők egy rész meglátogatta a Halászbátyát, más csoportok pedig a várban kezdtek sétálni. A menet 12:50 körül a Széll Kálmán téren ért véget. Ott a tömeg nagy része szétszéledt. 

Fotó: botost/444.hu

A Kossuth téren maradt kollégánk szerint éjfél körül a Kossuth téren több rendőr maradt, mint tüntető. Néhányan elkezdték összeszedni a szemetet. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.