Volner János az Echo TV-ben: Ha a baloldali csürhe komolyabb eredményt ér el, riadóztatom a Betyársereget

2018 december 15., szombat 8:53
1216

„Ha azt látjuk, hogy a Szent Korona veszélybe kerül, vagy azt látjuk, hogy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget. Ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre a rendfenntartóknak segíteni a rendteremtésben. Ezt 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”

Ezt a volt jobbikos Volner János mondta péntek este az Echo TV műsorában. Volner idén lépett kép a Jobbikból, és csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalom nevű szervezethez, ami „ellenzéki” létére feltűnően jóban van a rendszerrel, és a nemzetstratégiai média is feltűnően barátságos velük.

Volner pénteken a Facebookon posztolt arról, hogy ugyan nem ért egyet a túlóratörvénnyel, de: „miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?” Már ebben a posztban kilátásba helyezte a Betyársereg bevetését, ezt pedig az Echo TV esti műsorában részletesen is elmondta.

UPDATE: Szombaton Volner János egy új Facebook-posztban azt írta, nem a békés tüntetőket akarja megfékezni, a rongálással és rendőrök dobálásával viszont nem tud azonulni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt