A hivatalos tüntetés véget ért, indul a fakultatív program

Este negyed hétkor hivatalosan véget ért a túlóratörvény elleni tüntetés az Alkotmány utcában. A szervezők felszólították a tömeget, hogy békésen tiltakozzanak.

Helyszíni tudósítónk jelentése szerint a tömeg a Margit híd felé indult - bár közben sokan a Kossuth téren maradtak, ahol még szól a zene, de hivatalos cél nincs meghirdetve. Néha elindul egy skandálás, a helyszínről élőben közvetítő lapok felvételei alapján ezrek maradhattak a Parlament épülete előtt.

A tüntetés zárásaként a közmédiának üzentek a tüntetők, akiket a közmédiában anarchista rendbontóként mutattak be. A tüntetés idején volt róla szó, hogy talán az MTVA Kunigunda utcai székháza lehet a vonulás végcélja, de a színpadról nem érkezett erre vonatkozó tájékoztatás.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.