Bayer Zsolt tüntetni akar a tüntetések ellen

A Békemenetet is szervező kormányzati kommentelőnek már nagyon elege van a túlóratörvény miatt indult tüntetéssorozatból. Bayer Zsolt vasárnap reggel egy felhívást is közzétett a blogján, amiben azt írta: „Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek!

A felhívást már a Tolna megyei Fidesz is megosztotta a Facebook-oldalán.

Bayer mindezt azért tartja szükségesnek, mert már elege van „a törő-zúzó szar lumpenprolikból”. Ahogy a rá jellemző méltóságteljességgel és higgadtsággal megjegyezte: „Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.