„Hol vannak a betyárok?!”- skandálják a jobbikosok a Bem rakparton

A Kossuth téri tüntetés után a jobbikosok este 7 után a Lánchídon vonultak át Budára, majd a Bem rakparton elindultak a Margit híd felé. Menet közben a pártból nemrég kilépett Volner János fenyegetőzésén is gúnyolódtak, aki a kormánypárti Echo Tv-ben jelentett be, hogy ha kell a Betyársereget veti be a Kossuth téri tüntető ellen. Erre az „Orbán, takarodj!” mellett jobbikosok azt is skandálták: „Hol vannak a betyárok?!” vagy „Mit ígértél, Volner?” Később a Batthyány térnél lementek a HÉV-hez, hogy azzal menjenek az MTVA székházához.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.