„Hol vannak a betyárok?!”- skandálják a jobbikosok a Bem rakparton

A Kossuth téri tüntetés után a jobbikosok este 7 után a Lánchídon vonultak át Budára, majd a Bem rakparton elindultak a Margit híd felé. Menet közben a pártból nemrég kilépett Volner János fenyegetőzésén is gúnyolódtak, aki a kormánypárti Echo Tv-ben jelentett be, hogy ha kell a Betyársereget veti be a Kossuth téri tüntető ellen. Erre az „Orbán, takarodj!” mellett jobbikosok azt is skandálták: „Hol vannak a betyárok?!” vagy „Mit ígértél, Volner?” Később a Batthyány térnél lementek a HÉV-hez, hogy azzal menjenek az MTVA székházához.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.