Két ember ellen intézkedett a rendőrség: az egyik a tüntetőkre támadt, a másik pedig viperát és gázsprayt tartott magánál

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrség honlapja a vasárnapi tüntetés alatt, 18:33-ig két előállításról számolt be. Az egyik esetben a tüntetés szervezői kérték, hogy intézkedjenek egy férfival szemben, aki a résztvevőkkel szemben erőszakosan, agresszíven viselkedett, egy embert meg is rúgott, valamint a kiemelés során az intézkedő rendőrt megütötte. S. Péter 38 éves budapesti lakost a rendőrök garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt előállítják.

De az Alkotmány utcánál intézkedtek egy másik férfival szemben is, aki viperát és gázsprayt tartott magánál a gyűlésen. A szűkszavú közlemény szerint T. József 53 éves alsóberecki lakost a rendőrök intézkedés alá vonták. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.