Két ember ellen intézkedett a rendőrség: az egyik a tüntetőkre támadt, a másik pedig viperát és gázsprayt tartott magánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrség honlapja a vasárnapi tüntetés alatt, 18:33-ig két előállításról számolt be. Az egyik esetben a tüntetés szervezői kérték, hogy intézkedjenek egy férfival szemben, aki a résztvevőkkel szemben erőszakosan, agresszíven viselkedett, egy embert meg is rúgott, valamint a kiemelés során az intézkedő rendőrt megütötte. S. Péter 38 éves budapesti lakost a rendőrök garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt előállítják.

De az Alkotmány utcánál intézkedtek egy másik férfival szemben is, aki viperát és gázsprayt tartott magánál a gyűlésen. A szűkszavú közlemény szerint T. József 53 éves alsóberecki lakost a rendőrök intézkedés alá vonták. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.