Két ember ellen intézkedett a rendőrség: az egyik a tüntetőkre támadt, a másik pedig viperát és gázsprayt tartott magánál

A rendőrség honlapja a vasárnapi tüntetés alatt, 18:33-ig két előállításról számolt be. Az egyik esetben a tüntetés szervezői kérték, hogy intézkedjenek egy férfival szemben, aki a résztvevőkkel szemben erőszakosan, agresszíven viselkedett, egy embert meg is rúgott, valamint a kiemelés során az intézkedő rendőrt megütötte. S. Péter 38 éves budapesti lakost a rendőrök garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt előállítják.

De az Alkotmány utcánál intézkedtek egy másik férfival szemben is, aki viperát és gázsprayt tartott magánál a gyűlésen. A szűkszavú közlemény szerint T. József 53 éves alsóberecki lakost a rendőrök intézkedés alá vonták. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.