Rendőrség: Rendbontás nélkül

Rendbontás nélkül értek véget a vidéki nagyvárosokban tartott demonstrációk, jelentette közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Szűkszavú közleményük szerint "a jogszabálymódosításokkal kapcsolatban bejelentett demonstrációk" rendbontás nélkül értek véget az ország hét vidéki városában.

Rendőri intézkedésre egyik helyszínen se volt szükség, írták.

Budapesten az Alkotmány utcában egy alkalommal intézkedniük kellett a rendőröknek, de ezt az intézkedésüket a demonstrálók tapsa köszöntötte - a kiemelésről egy olvasónk küldött videót.

Egy hőzöngőt állítottak elő a tömegből, akit aztán a színpadról a tüntetés műsorvezetője provokátornak minősített. Egy másik ember ellen is intézkedni kellett, mert vipera és gázspré volt nála.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.