Rendőrség: Rendbontás nélkül

Rendbontás nélkül értek véget a vidéki nagyvárosokban tartott demonstrációk, jelentette közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Szűkszavú közleményük szerint "a jogszabálymódosításokkal kapcsolatban bejelentett demonstrációk" rendbontás nélkül értek véget az ország hét vidéki városában.

Rendőri intézkedésre egyik helyszínen se volt szükség, írták.

Budapesten az Alkotmány utcában egy alkalommal intézkedniük kellett a rendőröknek, de ezt az intézkedésüket a demonstrálók tapsa köszöntötte - a kiemelésről egy olvasónk küldött videót.

Egy hőzöngőt állítottak elő a tömegből, akit aztán a színpadról a tüntetés műsorvezetője provokátornak minősített. Egy másik ember ellen is intézkedni kellett, mert vipera és gázspré volt nála.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.