Rendőrség: Rendbontás nélkül

Rendbontás nélkül értek véget a vidéki nagyvárosokban tartott demonstrációk, jelentette közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Szűkszavú közleményük szerint "a jogszabálymódosításokkal kapcsolatban bejelentett demonstrációk" rendbontás nélkül értek véget az ország hét vidéki városában.

Rendőri intézkedésre egyik helyszínen se volt szükség, írták.

Budapesten az Alkotmány utcában egy alkalommal intézkedniük kellett a rendőröknek, de ezt az intézkedésüket a demonstrálók tapsa köszöntötte - a kiemelésről egy olvasónk küldött videót.

Egy hőzöngőt állítottak elő a tömegből, akit aztán a színpadról a tüntetés műsorvezetője provokátornak minősített. Egy másik ember ellen is intézkedni kellett, mert vipera és gázspré volt nála.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.