Beszorult fél tucat képviselő az MTVA székház bejárata és a kerítése közé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Helyzetjelentés a tévészékházból. A rendőrök arra szólították fel az ellenzéki országgyűlési képviselőket, hogy hagyják el a köztévé székházát, mert birtokvédelmi eljárásban így döntött a III. kerületi jegyző. (Az MTVA kérte az eljárást.)

Ezt az értesítést néhány képviselő kint, az épület előtt hallgatta meg. Ők be már nem tudtak menni, mert az ajtót nemcsak nekik, de a rendőröknek sem nyitották ki. Viszont ki sem tudtak menni az épület kerítéssel körbevett részéről, mert azt sem nyitották ki. Így aztán az történt, hogy kerítettek egy létrát, hogy ki tudjanak menni. Hadházy Ákos így jutott ki, aztán az egész, több képviselő által élőben közvetített komédiát az zárta le, hogy résnyire mégis kinyitották az egyik kaput, ahol ki tudtak slisszolni a csapdába esett képviselők. 

Azok a képviselők, akik bent vannak az épületben, nem akarnak kijönni egyelőre, hiszen egy jegyző határozat aligha írhat felül egy törvényt. A rendőrök erre az esetre intézkedéseket ígrétek.  

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.