Hadházy Ákos estére tüntetést szervez az MTVA elé

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

'Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon!' címmel hirdetett meg tüntetést hétfő délután hatra az MTVA Kunigunda utcai székháza elé. Hadházy egyike volt azoknak a képviselőknek, akik a vasárnap éjszakát az épületben töltötték, hétfő reggel azonban biztonsági őrök dobták ki onnan

Vidéki városokba is jelentettek már be tüntetéseket a következő napokra: hétfő délután Miskolcon sávlezárással készülnek, kedden az ellenzéki pártok Szombathelyen tüntetnek majd, és szerdán lesznek tiltakozások Egerben, Nagykanizsán és Kisvárdán is. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.