Hadházy Ákos estére tüntetést szervez az MTVA elé

POLITIKA
2018 december 17., 11:05
comments 189

'Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon!' címmel hirdetett meg tüntetést hétfő délután hatra az MTVA Kunigunda utcai székháza elé. Hadházy egyike volt azoknak a képviselőknek, akik a vasárnap éjszakát az épületben töltötték, hétfő reggel azonban biztonsági őrök dobták ki onnan.

Vidéki városokba is jelentettek már be tüntetéseket a következő napokra: hétfő délután Miskolcon sávlezárással készülnek, kedden az ellenzéki pártok Szombathelyen tüntetnek majd, és szerdán lesznek tiltakozások Egerben, Nagykanizsán és Kisvárdán is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.