Holllik: Az MTVA előtt szinte csak agresszív politikai aktivisták vannak, mindenféle Soros Györgyhöz köthető háttérrel

POLITIKA
2018 december 17., 19:47
comments 138

"Kimerítik a törvénysértésnek a jellegét. Ezek az akciók nem megengedettek egy országgyűlési képviselő szánára sem," mondta a kormányszóvivő az MTVA székházában történtekről hétfő este az Echo TV-ben. Hollik István szerint az ellenzéki képviselőknek nem az ügy számít, hanem "az a problémájuk, hogy nem ők kerültek hatalomra." Bár nem akart tanácsokat adni a közmédiában tiltakozó képviselőknek, kijelentette:

"ha az MTVA székháza előtt ők egy sajtótájékoztatót meghirdettek volna,(..) akkor azon minden médium részt vett volna."

link Forrás

Arra a kérdésre, hogy a kormányzat támogatja az MTVA feljelentését, azt válaszolta, hogy

"bocsánat, ennek semmi köze a kormányzathoz."

link Forrás

Hollik kijelentette:

"az MTVA előtt szinte csak agresszív politikai aktivisták vannak, mindenféle Soros Györgyhöz köthető háttérrel. Illetve az ellenzéki pártoknak az aktivistái."

link Forrás

"Minekünk egy dolog számít, (..) hogy tartsák be a törvényeket. Nem baj, hogy ha nem értenek egyet a kormányzat politikájával,"

zárta a beszélgetést a kormányszóvivő.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.