Őrült jó párosításokat sorsoltak ki a BL-ben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nincs az a speciális futballigény, amit ne elégítene ki a Bajnokok Ligája első egyenes kieséses körének valamelyik ma kisorsolt párosítása.

Aki lazán továbbjutó végső esélyest szeretne látni

annak találták ki Schalke - Manchester City és a Lyon - Barcelona párosításokat. A Schalke csak 13. a Bundesligában és pár fordulóval ezelőtt még kieső helyen állt, a City meg rakétázik otthon. A Barcelona nem annyira, de az idén nem különösebben meggyőző Lyon nem lehet komoly ellenfél nekik.

Aki nagy meglepetést szeretne átélni

az választhatja persze ezeket is, bízva a bénák szerencséjében, vagy méginkább az Ajax - Real Madridot. Ez normális körülmények között sima kettes lenne, de a helyzet az, hogy a Real éppen csúnyán szét van esve, míg az Ajax újra remekel, kombinatívan játszik és tele van sikeréhes fiatal szupertehetségekkel hátul és a középpályán is.

Aki a legerősebb, teljesen kiszámíthatatlan végeredményű párharcra kiváncsi

annak találták ki a Liverpool - Bayernt. Az őrülten támadó vörös tornádó és a szuperstabil, de mostanában néha meglepően rogyadozó Bayern meccsein valóban bármi lehetséges.

Akinek a tervszerű, szívós, maga színvonalú csapatmunka és a hektoliternyi férfizzadság okoz kéjmámort

azt mindenképp az Atlético Madrid - Juventust válassza! Na és a fogászok meg a pszichiáterek is, annyi lesz itt a csikorgatás meg a Ronaldo-hiszti.

Akinek a 30-35 kilométer per órás rohanás közben előadott technikás villámfoci a szívszerelme

az ünnepelhet csak igazán, hiszen ebben a zsánerben direkt sem lehetett volna jobbat összehozni a Tottenham - Borussia Dortmundnál.

Akinek a szigorúan vett focizásnál is szórakoztatóbb, ha egy gyengébb csapat szétrúg egy erősebbet

az sem marad élvezet nélkül, hiszen jön a Manchester United - PSG.

Akinek pedig elege van az örökös BL-bérletes, unalmas topcsapatokból

az nézze a Roma - Portót!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.