A Magyar Idők megszellőztette, hogy Trócsányi Lászlót és Hidvéghi Balázst is az Európai Parlamentbe küldené a Fidesz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A fideszes témákban a legautentikus forrásokkal rendelkező Magyar Idők arról ír, hogy már formálódik a kormánypárt európai parlamenti listája, és várhatóan csütörtökön dönthet a párt országos választmánya arról, hogy kik lesznek a jelöltek a jövő májusi választáson. Megszellőztették azt is, hogy néhány változás mindenképpen lesz a mostani EP-delegációhoz képest:

„Az új nevek között szerepelhet Trócsányi László igazságügyi miniszter, valamit Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.”

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójaFotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

A kormánylap szerint Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt minisztere is a tervezett lista elején van, de ő valószínűleg a lelkészi hivatás folytatása mellett dönt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.