A Magyar Idők megszellőztette, hogy Trócsányi Lászlót és Hidvéghi Balázst is az Európai Parlamentbe küldené a Fidesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A fideszes témákban a legautentikus forrásokkal rendelkező Magyar Idők arról ír, hogy már formálódik a kormánypárt európai parlamenti listája, és várhatóan csütörtökön dönthet a párt országos választmánya arról, hogy kik lesznek a jelöltek a jövő májusi választáson. Megszellőztették azt is, hogy néhány változás mindenképpen lesz a mostani EP-delegációhoz képest:

„Az új nevek között szerepelhet Trócsányi László igazságügyi miniszter, valamit Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.”

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójaFotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

A kormánylap szerint Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt minisztere is a tervezett lista elején van, de ő valószínűleg a lelkészi hivatás folytatása mellett dönt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.