A Tolna megyei kormánylap nemcsak megírta, hogy tüntettek előtte, de le is közölte a tiltakozók 5 pontját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Váratlan helyről jelentkezik ismét “Jó” rovatunk, egy korábban a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks kezében lévő, legújabban pedig az egységes kormányzati médiaóriásnak felajánlott megyei napilap, a Tolnai Népújság off- és online szerkesztőségéből. 

A teol.hu ugyanis olyant tett, ami normális sajtóviszonyok között teljesen természetes lenne: korrekt hírcikkben számolt be arról, hogy hétfőn este a szerkesztőségük épülete előtt is tüntettek, a budapesti demonstrálókkal azonos célokért, majd a tiltakozók egyik képviselője átadta nekik az ellenzék közös követeléseit felsoroló öt pontot. Amit a cikkben minden további kommentárt mellőzve, teljes terjedelmében közöltek is.

Az esetben az a szinte szédítő, hogy mennyire említésre sem méltóan normális, ennek ellenére vagy éppen ezért a valóságban milyen furcsa, hogy valóban megtörtént.

Ez pedig itt egy facebookos videó a szekszárdi tüntetésről:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.