A Tolna megyei kormánylap nemcsak megírta, hogy tüntettek előtte, de le is közölte a tiltakozók 5 pontját

Váratlan helyről jelentkezik ismét “Jó” rovatunk, egy korábban a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks kezében lévő, legújabban pedig az egységes kormányzati médiaóriásnak felajánlott megyei napilap, a Tolnai Népújság off- és online szerkesztőségéből. 

A teol.hu ugyanis olyant tett, ami normális sajtóviszonyok között teljesen természetes lenne: korrekt hírcikkben számolt be arról, hogy hétfőn este a szerkesztőségük épülete előtt is tüntettek, a budapesti demonstrálókkal azonos célokért, majd a tiltakozók egyik képviselője átadta nekik az ellenzék közös követeléseit felsoroló öt pontot. Amit a cikkben minden további kommentárt mellőzve, teljes terjedelmében közöltek is.

Az esetben az a szinte szédítő, hogy mennyire említésre sem méltóan normális, ennek ellenére vagy éppen ezért a valóságban milyen furcsa, hogy valóban megtörtént.

Ez pedig itt egy facebookos videó a szekszárdi tüntetésről:


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.