Elpusztult egy zebra, miközben a rendőrök Drezda belvárosában üldözték

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hétfő reggel szökött meg egy drezdai cirkuszból. Az egyiket még sikerült gyorsan elfogni, de a másik hárommal már a rendőröknek kellett kergetőzniük a városban.  Dirk Porn, a cirkusz szóvivője azt mondta, hogy az állatok egy nyitva maradt kapun szaladtak ki. Végül három zebrát sikerült befogni, azonban a negyedik az üldözés okozta stressz miatt elpusztult. Az üldözésben egy rendőr is megsérült, akit az egyik állat megrúgott. (Bild/MDR))

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.