Kovács Zoltán hiányolja az átlagembereket a tüntetésekről

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tüntetők az MTVA székházánál hétfő esteFotó: Adrian Zoltan/Adrian Zoltan/Kepszerkesztoseg

A New York Times részletesen beszámolót közölt a magyar közmédiában történtekről, amit azzal indít, hogy  „legalább négy ellenzéki törvényhozót megtámadtak, az egyikük kórházba is került ,hétfőn Magyarországon, amikor meglátogatták az állami média központját, hogy a szélsőjobboldali Orbán Viktor miniszterelnök feltétlen támogatásának befejezését kérjék”.

A rend kedvéért a cikkben azért Kovács Zoltánt, a kormány nemzetközi szóvivőjét is megkérdezték a múlt szerda óta tartó tüntetéssorozatról, aki annyit mondott: világos, hogy a mostani tiltakozásnak nincs társadalmi támogatottsága, és átlagemberek helyett kétségbeesett ellenzéki képviselők és aktivista celebek vezetik.   

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.