Kovács Zoltán hiányolja az átlagembereket a tüntetésekről

Tüntetők az MTVA székházánál hétfő esteFotó: Adrian Zoltan/Adrian Zoltan/Kepszerkesztoseg

A New York Times részletesen beszámolót közölt a magyar közmédiában történtekről, amit azzal indít, hogy  „legalább négy ellenzéki törvényhozót megtámadtak, az egyikük kórházba is került ,hétfőn Magyarországon, amikor meglátogatták az állami média központját, hogy a szélsőjobboldali Orbán Viktor miniszterelnök feltétlen támogatásának befejezését kérjék”.

A rend kedvéért a cikkben azért Kovács Zoltánt, a kormány nemzetközi szóvivőjét is megkérdezték a múlt szerda óta tartó tüntetéssorozatról, aki annyit mondott: világos, hogy a mostani tiltakozásnak nincs társadalmi támogatottsága, és átlagemberek helyett kétségbeesett ellenzéki képviselők és aktivista celebek vezetik.   

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.