Nem várható fehér karácsony

Fotó: Komka Péter/MTI

A friss előrejelzések szerint egyre kisebb az esély a fehér karácsonyra, péntektől melegszik a levegő, december 24-én már 2-9 fok is lehet. Szombaton és hétfőn csapadék várható, valószínűleg eső, esetleg ónos eső, havas eső lesz. Így az eddig esett hó nagy része is el fog olvadni. Úgy tűnik, csak az ország északkeleti részén van nagyobb esély arra, hogy fehér legyen a karácsony. (Mióta mondom, hogy júliusban kéne tartani!) (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.