Pócs János az óvodásoknak: Ezért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Jászkíséren tartottak kis ünnepséget még a múlt héten annak örömére, hogy befejeződött több önkormányzati épület energetikai korszerűsítése. Két óvoda is megújult, a gyerekek ennek együtt örültek a náluk megjelent Pócs János fideszes képviselővel.

Ha már ott volt a képviselő, adott egy kis betekintést is a gyerekeknek a politika működéséről:

A Pócs János Facebook-oldalán kiposztolt videón látszik, hogy a képviselővel szemben nagyjából 20 tátott szájú gyerek hallgatta mindezt: 

Nagyon igaza van, nem érdemes a kicsiket olyan bonyolult témákkal összezavarni, hogy az Európai Unió támogatásával valósult meg a 140 milliós, több önkormányzati épület korszerűsítését lehetővé tevő projekt. Képzeljük el, hogy egy kisgyerek megkérdezi, hogyan kaphatunk Brüsszel ellenzékeként pénzt az EU-tól. 

Pócs János egyébként olyan gyakran jár óvodások, iskolások közé politikusként, hogy szerinte már megismerik, ami a legnagyobb boldogságot okozza neki. Ezt ma mondta egy jászberényi iskolai ünnepségen:

Annyira meghatódott ettől, hogy elmondta még egyszer, hogy senki más szívében nincs annyi szeretet, mint a neki előre köszönő gyerekekében.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.