Pócs János az óvodásoknak: Ezért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben

Jászkíséren tartottak kis ünnepséget még a múlt héten annak örömére, hogy befejeződött több önkormányzati épület energetikai korszerűsítése. Két óvoda is megújult, a gyerekek ennek együtt örültek a náluk megjelent Pócs János fideszes képviselővel.

Ha már ott volt a képviselő, adott egy kis betekintést is a gyerekeknek a politika működéséről:

A Pócs János Facebook-oldalán kiposztolt videón látszik, hogy a képviselővel szemben nagyjából 20 tátott szájú gyerek hallgatta mindezt: 

Nagyon igaza van, nem érdemes a kicsiket olyan bonyolult témákkal összezavarni, hogy az Európai Unió támogatásával valósult meg a 140 milliós, több önkormányzati épület korszerűsítését lehetővé tevő projekt. Képzeljük el, hogy egy kisgyerek megkérdezi, hogyan kaphatunk Brüsszel ellenzékeként pénzt az EU-tól. 

Pócs János egyébként olyan gyakran jár óvodások, iskolások közé politikusként, hogy szerinte már megismerik, ami a legnagyobb boldogságot okozza neki. Ezt ma mondta egy jászberényi iskolai ünnepségen:

Annyira meghatódott ettől, hogy elmondta még egyszer, hogy senki más szívében nincs annyi szeretet, mint a neki előre köszönő gyerekekében.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.