Pócs János az óvodásoknak: Ezért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben

POLITIKA
2018 december 18., 13:54
comments 275

Jászkíséren tartottak kis ünnepséget még a múlt héten annak örömére, hogy befejeződött több önkormányzati épület energetikai korszerűsítése. Két óvoda is megújult, a gyerekek ennek együtt örültek a náluk megjelent Pócs János fideszes képviselővel.

Ha már ott volt a képviselő, adott egy kis betekintést is a gyerekeknek a politika működéséről:

A Pócs János Facebook-oldalán kiposztolt videón látszik, hogy a képviselővel szemben nagyjából 20 tátott szájú gyerek hallgatta mindezt: 

Nagyon igaza van, nem érdemes a kicsiket olyan bonyolult témákkal összezavarni, hogy az Európai Unió támogatásával valósult meg a 140 milliós, több önkormányzati épület korszerűsítését lehetővé tevő projekt. Képzeljük el, hogy egy kisgyerek megkérdezi, hogyan kaphatunk Brüsszel ellenzékeként pénzt az EU-tól. 

Pócs János egyébként olyan gyakran jár óvodások, iskolások közé politikusként, hogy szerinte már megismerik, ami a legnagyobb boldogságot okozza neki. Ezt ma mondta egy jászberényi iskolai ünnepségen:

Annyira meghatódott ettől, hogy elmondta még egyszer, hogy senki más szívében nincs annyi szeretet, mint a neki előre köszönő gyerekekében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt