Meghalt egy magyar hajléktalan a londoni Westminster metrómegállóban

baleset
2018 december 20., 15:27
comments 47

A Guardian azt írja, hogy a 22 éves K. Gábor kedden találta meg a barátja holttestét a londoni Westminster metrómegállóban. A 43 éves R. Gyula hajléktalanként élt Londonban.

K. azt mondta a lapnak, hogy a férfi halála megelőzhető lett volna, ha R. az éjszakát egy szállón töltötte volna, de úgy tudta, az éjszakai szálláson már nincs hely.

K. szerint R. egyébként nagyon boldog volt az elmúlt napokban, mert munkát talált. A halálát valószínűleg fulladás okozta, amit alkohol és drog okozhatott. (24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.