Meghalt egy magyar hajléktalan a londoni Westminster metrómegállóban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Guardian azt írja, hogy a 22 éves K. Gábor kedden találta meg a barátja holttestét a londoni Westminster metrómegállóban. A 43 éves R. Gyula hajléktalanként élt Londonban.

K. azt mondta a lapnak, hogy a férfi halála megelőzhető lett volna, ha R. az éjszakát egy szállón töltötte volna, de úgy tudta, az éjszakai szálláson már nincs hely.

K. szerint R. egyébként nagyon boldog volt az elmúlt napokban, mert munkát talált. A halálát valószínűleg fulladás okozta, amit alkohol és drog okozhatott. (24)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.