Meghalt egy magyar hajléktalan a londoni Westminster metrómegállóban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Guardian azt írja, hogy a 22 éves K. Gábor kedden találta meg a barátja holttestét a londoni Westminster metrómegállóban. A 43 éves R. Gyula hajléktalanként élt Londonban.

K. azt mondta a lapnak, hogy a férfi halála megelőzhető lett volna, ha R. az éjszakát egy szállón töltötte volna, de úgy tudta, az éjszakai szálláson már nincs hely.

K. szerint R. egyébként nagyon boldog volt az elmúlt napokban, mert munkát talált. A halálát valószínűleg fulladás okozta, amit alkohol és drog okozhatott. (24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.