A félmeztelen O1G-lány a pénteki tüntetésről: Nem akarok olyan országban élni, ahol egy ilyen akció megbotránkoztatja az embereket

társadalom
2018 december 22., 13:22

Mostanra már valószínűleg mindenkihez eljutott az a pénteki tüntetésen készült kép, melyet egy instastoryból fotóztak ki, és amelyen egy félmeztelen lány látható mellein O1G matricákkal, oldalán a momentumos Fekete-Győr Andrással.

A képen látható Judit, akit a koradélutáni órákban értünk utol, már szembesült vele, hogy vele van tele a közösségi média, de állítja, az égvilágon semmi nem volt megtervezve. A barátaival ment tüntetni, vonulás közben egyikük adott neki egy O1G matricát, mire azt mondta, van egy jó ötlete arra az esetre, ha szereznek neki még egyet. Így kerültek a matricák a helyükre, és amikor véletlenül Fekete-Győr András mellé sodródott, meg is mutatta az eredményt egyik, a felvételt készítő barátjának.

Saját pszichéje érdekében inkább nem nézi meg, miket írnak róla különböző felületeken, szerinte ez az ország túlságosan konzervatív, és nem csak azok, akik ezt határozottan vállalják is. Nem kell ebbe többet látni, mint ami: egy jópofa, spontán kis polgárpukkasztás, mondja. Hozzátette, nem akar olyan országban élni, ahol egy ilyen megmozdulás botránkozást vált ki.