Kovács Zoltán szerint a vizes vb remek, busásan megtérülő rendezvény volt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy másik dimenzióból érkezett üzenetet közvetített a legkormányközelibb oldal, a Magyar Idők. Az üzenet interjú formájában érkezett Kovács Zoltántól, akinek a világában a vizes vb és a Forma-1-es versenyek nem olyan események, melyek csak vitték a magyar adófizetők pénzét, hanem busásan megtérülő rendezvények. A beszélgetés apropója a Semjén-féle, 2021-es vadászati világkiállítás volt, amire Kovács szerint, aki nemrégiben lett az esemény kormánybiztosa, akár egymillió látogató is érkezhet. Csak az előkészületekre 2019-ben 7 milliárd forintot különített el a kormány, de a végső költségvetés az 50 milliárdot is meghaladhatja.

Kovács a világkiállítás várható magas költségei és azok megtérülése miatt aggódó kételkedőknek üzent,  amikor azt mondta,  

"Nem ez lesz az első, nemzetközi figyelmet felkeltő rendezvény, amit az elmúlt nyolc évben megvalósítottunk. Eddig bármilyen világeseményt szerveztünk, legyen szó a Forma–1-es versenyekről, a FINA-világbajnokságról vagy a Budapesten tartott nemzetközi rendezvényekről, a befektetésünk minden alkalommal busásan megtérült."

A vizes vébé egyébként nemcsak abból a szempontból volt különleges, hogy jóval a befejezése után is szinte naponta drágább lett, hanem hogy sikerült vele elüldözni a turistákat is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.